diumenge, 4 de març de 2012

CARTA DEN FREDERIC

HOLA AMIGUETS I AMIGUETES, COM ESTEIS?
COM VA ANAR EL CARNAVAL? JA HEU ENDEVINAT DE QUE VAM ANAR DISFRESSATS NA LLUNA I JO AMB LES PISTES QUE VOS VAM DONAR? PER SI NO HO VAU ENDEVINAR AQUÍ VOS ENVII UNA FOTO NOSTRA BEN DISFRESSATS!! VOS AGRADA? VOS HO PENSAVEU???
HE VIST ALS VOSTRES BLOGS LES VOSTRES DISFRESSES I SA VERITAT ÉS QUE M’HAN AGRADAT MOLT, ÉS MOLT ORIGINAL EL TEMA QUE VAU TRIAR DE PERSONATGES DE CONTES!!
VAIG LLEGIR A LES VOSTRES CARTES QUE EM VAU ENVIAR QUE SABEU MOLT BÉ EL QUE ESTÀ BÉ I EL QUE NO I COM HO HEM DE FER PER NO EMBRUTAR I CUIDAR ELS CARRERS, EL MEDIAMBIENT, ELS BOSCOS…
A LA CLASSE DELS FONS DE LA MAR I A LA CLASSE DELS ARBRES RELACIONAT AMB AQUEST TEMA QUE XERRAM ARA VOS ENVII UN JOC PERQUÈ POGUEU APRENDRE A RECLICLAR BÉ, I JA EM CONTAREU TOT EL QUE ANAU APRENENT AMB AQUEST TEMA. VOS L’ENVIARÉ AMB EN XIM I LI DIRÉ QUE HO DEIXI A LA CASETA BLAVA QUE TENIU AL PATI DE L’ESCOLA, NO SE SEGUR EL DIA QUE ARRIBARÀ, PERÒ ANAU MIRANT QUE ALLÀ SERÀ!!
I A LA CLASSE DE SES ESTRELLES I DE SA LLUNA DESPRÉS D’HAVER VIST QUE VAU ANAR A VEURE ELS CONTENIDORS DEL CARRER I QUE HEU TREBALLAT EL QUÈ HI HA DINS, VOS FAIG UNA PROSTA: SABRIEU CONSTRUIR UNA “VIDRIOLA” AMB MATERIAL QUE TROBEU DINS EL CONTENIDOR BLAU?
IDÒ AMIGUETS I AMIGUETES JA TENIU FEINA PER COMENÇAR A TREBALLAR AMB EL TEMA DEL RECICLATGE!
ESPER QUE M’ANEU CONTANT A LES VOSTRES CARTES TOT EL QUE ANAU FENT!!
FINS MOLT PREST, UNA BESADA DE FOLLET
FREDERIC

CARTA fede by Lolapons

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada