dimecres, 6 de juny de 2012

CARTA DEN FREDERIC

HOLA AMIGUETES I AMIGUETS!! COM VA TOT? ESPER QUE ESTEU BÉ I AMB MOLTES GANES DE GAUDIR DE S’ESTIU.
HE ANAT MIRANT ES VOSTRES BLOGS I VEIG QUE FEIS MOLTES COSES! SES DUES CLASSES DE P4 M’ENCANTA QUE EXPERIMENTEU AMB ES DIFERENTS SENTITS DES VOSTRU COS. I QUE ELS FILLETS I FILLETES DE SA CLASSE DE SES ESTRELLES APRENGUEU MOLTES COSES SOBRE SES FLORS. COM ELS HEU DE SEMBRAR, COM ELS HEU DE CUIDAR, QUINES FORMES TENEN,...HE VIST SES FLORS QUE VAU SEMBRAR I TENIU DINS SA CLASSE HAN CRESCUT MOLT!!! ESTAN MOLT POLIDES!! AMB ELS FILLETS I FILLETES DE SA CLASSE DE SA LLUNA TAMBÉ ESTIC MOLT CONTENT PERQUÈ HAN FET UNA FEINADA AMB EL TEMA DELS UNICORNS I, A MÉS, HE VIST QUE JA HEU ACONSEGUIT EL VOSTRE OBJECTIU, CONTESTAR I DONAR RESPOSTA A LES PREGUNTES QUE INICIALMENT VOS VAU PLANTEJAR !
A JO M’HAGUÉS AGRADAT MOLT VEURE S’ESPECTACLE DE BROADWAY PERQUÈ ES MUSICALS M’ENCANTEN!!! SEGUR QUE VAU XALAR MOLT. AH, I TAMBÉ M’HAGUÉS AGRADAT PODER ESCOLTAR ELS CONTES DE L’UNIVERS, QUE DE BEN SEGUR VAU PASSAR UNA BONA ESTONA !
HE VIST QUE MOLTS DE FILLETS I FILLETES D’INFANTIL HAN FET UNA ACTIVITAT MOOOLT XULA. JO HE PENSAT QUE PER ACOMIADAR-ME DE VOLTRUS, JA QUE ACABA ES CURS, US PROPÒS FER SA MATEIXA ACTIVITAT I QUE PER AQUEST ESTIU US SERVIRÀ PER ANAR A SA PLATJA, PER ANAR D’EXCURSIÓ,...SABEU QUE ÉS ? MIRAU IDÒ, PODRÍEU DECORAR UNA MOTXILLA!!!! LA PODRÍEU PINTAR I POSAR ES VOSTRE NOM. SEGUR QUE US QUEDARAN PRECIOSES!!
US ENVII UNA BESADA MOLT FORTA I US DESIG QUE PASSEU UN ESTIU MERAVELLÓS!!! FINS PREST!!!

CARTA P-4 by Lolapons