dijous, 15 de març de 2012

CARTA DE SA CLASSE DE SES LLUNES PER EN FREDERIC

OLA FREDERIC I LLUNE, COM ESTEIS?
ALGUNS FIETS I FIETES DE SE NOSTRE CLASE, EM SES PISTES CE VAREU DUNA, JA VAM MIG ENDEVINA DE CE ENIRIEU DISFRESATS!! ENAVAU MOLT XULUS I PULITS!!
ES NOSTRU CARNAVAL VA ENA LE MAR DE BE. VAM XELA MOLT, TANT E SESCOLE COM DISATE E FERERIES. E SESCOLE VAM ENA TOT ES DIA DISFRESATS, VAM FE UN PASECERES PER FERERIES I VAM ECEBA A ES POLI DE SESCOLE CENTANT I BELLANT AM TOTS ES FIETS I FIETES DE SESCOLE. VA SE UN DIE MOLT DIVERTIT!!!
COM JA EU VIST ES NOSTRU BLOC, EM FET ELGUNES ECTIVITATS DE COM CLESIFICA ES FEMS I PER ESO NOLTRUS JA SEBEM COM FERO. I TU, TEM EJUDAT?
TAMBE, JA EM CUMENSAT SE VIDRIOLE CE MUS VAU PRUPUSA AM ES CUNTENIDO BLAU.
DE CASE VAN DU DIFERENTS TIPUS DE PAPE I UNA CAPSA DE CESITOS. EM TOT ESO EM COMENSAT E PINTA SES CAPSES I EM TEAT ES PEPES. ECESTE ECTIVITAT SI CE ES XULE I DIVERTIDE!!! PERO ENCARE NO LEM ACEBADE, JA TE CONTEREM!!
EDEU FREDERIC I LLUNE, FINS MOLT EVIAT!!


UNE BESADE JEGANT DE TOTS ES FIETS I FIETES DE SE CLASE DE SE LLUNE!!

dilluns, 12 de març de 2012

CARTA DE SES ESTRELLES PER EN FREDERIC I NA LLUNA

OLA FREDERIC I LLUNE, COM ESTEIS?
ES CERNEVAL VA ENA MOLT BE!!! VAM ANA PES CERE E FE UNE VOLTE I DESPRES VAM ANA E ES POLI TOTS ES FIETS I FIETES DISFRESATS E BELLA. VAM XELA MOLT!!!
MUS VAN EGREDA MOLT SES VOSTRES DISFRESES!! EREN DEN MICI I NA MINI MAUS. NADRIA DE SE NOSTRE CLASE TEMBE I ANAVE DISFRESAT.
DES RESICLATGE EM FET CUATRE CERTULINES EM ES CULOS DES CUNTENIDOS I I EM EFERAT SES COSES CE I PUDEM TIRA DINS. ARE JA EN SABEM UN POC MES DE COM RESICLA.
EM CUMENSAT E FE SES VIDRIOLAS EM CAPSES DE CESITOS I TROSUS DE PAPE DE MOLTS TIPUS. ENCARE NO LEM ACABADE, JA TU CUNTEREM.
EM CUMENSAT DOS PRUJECTES NOUS: UN DE SES FLOS I SALTRE DES SENTITS, CE EM DEJUDA AL SENYO PATATE A SERCARLOS. JA TE CUNTEREM MES CUSETES DE LU CE FEIM!!


ADEU FREDERIC


UNE BESADE DE TOTS ES FIETS I FIETES

diumenge, 4 de març de 2012

CARTA DEN FREDERIC

HOLA AMIGUETS I AMIGUETES, COM ESTEIS?
COM VA ANAR EL CARNAVAL? JA HEU ENDEVINAT DE QUE VAM ANAR DISFRESSATS NA LLUNA I JO AMB LES PISTES QUE VOS VAM DONAR? PER SI NO HO VAU ENDEVINAR AQUÍ VOS ENVII UNA FOTO NOSTRA BEN DISFRESSATS!! VOS AGRADA? VOS HO PENSAVEU???
HE VIST ALS VOSTRES BLOGS LES VOSTRES DISFRESSES I SA VERITAT ÉS QUE M’HAN AGRADAT MOLT, ÉS MOLT ORIGINAL EL TEMA QUE VAU TRIAR DE PERSONATGES DE CONTES!!
VAIG LLEGIR A LES VOSTRES CARTES QUE EM VAU ENVIAR QUE SABEU MOLT BÉ EL QUE ESTÀ BÉ I EL QUE NO I COM HO HEM DE FER PER NO EMBRUTAR I CUIDAR ELS CARRERS, EL MEDIAMBIENT, ELS BOSCOS…
A LA CLASSE DELS FONS DE LA MAR I A LA CLASSE DELS ARBRES RELACIONAT AMB AQUEST TEMA QUE XERRAM ARA VOS ENVII UN JOC PERQUÈ POGUEU APRENDRE A RECLICLAR BÉ, I JA EM CONTAREU TOT EL QUE ANAU APRENENT AMB AQUEST TEMA. VOS L’ENVIARÉ AMB EN XIM I LI DIRÉ QUE HO DEIXI A LA CASETA BLAVA QUE TENIU AL PATI DE L’ESCOLA, NO SE SEGUR EL DIA QUE ARRIBARÀ, PERÒ ANAU MIRANT QUE ALLÀ SERÀ!!
I A LA CLASSE DE SES ESTRELLES I DE SA LLUNA DESPRÉS D’HAVER VIST QUE VAU ANAR A VEURE ELS CONTENIDORS DEL CARRER I QUE HEU TREBALLAT EL QUÈ HI HA DINS, VOS FAIG UNA PROSTA: SABRIEU CONSTRUIR UNA “VIDRIOLA” AMB MATERIAL QUE TROBEU DINS EL CONTENIDOR BLAU?
IDÒ AMIGUETS I AMIGUETES JA TENIU FEINA PER COMENÇAR A TREBALLAR AMB EL TEMA DEL RECICLATGE!
ESPER QUE M’ANEU CONTANT A LES VOSTRES CARTES TOT EL QUE ANAU FENT!!
FINS MOLT PREST, UNA BESADA DE FOLLET
FREDERIC

CARTA fede by Lolapons